Friday, 19 March 2021

Erdhi në Kosovë dhe v’rau të dy prindërit e tij, ja cka e pret kosovarin në Suedi

 

36-vjeçari nga Prizreni, Adriatik Hadri, mund ta kalojë gjithë pjesën e mbetur të jetës në b urg. Shqiptimin e një dëními të tillë për shqiptarin e ka kërkuar p rokuroria suedeze.

Ai a kuzohet se ka v rarë prindërit e tij, Durim dhe Suada Hadrin, në fund të janarit të vitit të kaluar.

Çifti me nënshtetësi suedeze kishte ardhur në Kosovë për pushime, por më pas ishin gjetur pa sh enja j ete në shtëpinë e tyre në lagjen Ortakoll të Prizrenit

P rokurori i rastit në Suedi, Olof Calmvik, ka thënë se vendími për 36-vjeçarin do të merret javën që vjen.

Calmvik ka deklaruar se ka kërkuar b urgim të përjetshëm për Hadrin.

“Kur mbaruan p rocedurat në gjykatë, kërkesa ime ishte b urgim i p ërjetshëm”, thuhet në përgjigjet e p rokurorit drejtuar gazetës.

Por, para se të merret vendimi përfundimtar për të, do të vlerësohet edhe shëndeti m endor i Hadrit.

0 Komentues: