Saturday, 13 March 2021

E keni gishtin e dytë të këmbës më të gjatë se të parin? Mesojeni cfare u zbulua tani

 

Format dhe llojet e këmbës janë nga më të ndryshmet dhe janë pikërisht gishtat ata që përcaktojnë nëse këmba duket bukur apo më pak e hijshme.Ka disa njerëz të cilët gishtin e dytë e kanë më të gjatë se i pari, e mbase ky fakt edhe i pengon apo i bën të mendojnë se është defekt, por ja që e vërteta është ndryshe.Një nga këmbët më të famshme në historinë e artit është ajo e Venerës së Botiçelit.


0 Komentues: