Saturday, 13 March 2021

“Do jem shërbëtorja dhe skIIavja jote, do të Iëpij…”- Vajza bionde tregon mesazhet e…ike që merr nga…

 

Vajza e cila eshte etiketuar gjithmone si femra s.eksi, Erida Baxha, e cila e ka quajtur veten ‘Ligjërisht bionde’, ka zbuluar mesazhet erotike që merr në inbox nga femrat. 

Ajo është shprehur se i vijnë shumë sms të çuditshme, por ato që e kanë befasuar më shumë ishin vajzat.

E ftuar në emisionin “Ftesë në 5”, Erida zbuloi mesazhet e një vajze e cila i shpreh vullnetin për tu bërë shërbëtorja dhe skllavja e saj.Ajo i shkruan se është gati që ti lëpijë me gjuhë këmbët, çorapet e këpucët. 

0 Komentues: