Saturday, 13 March 2021

Dikur kete grua e kishin quajtur si ‘nusen me te shem.tuar ne bote’, por pas 6 vitesh ajo ndryshon dra.stikisht dhe ua mbyll gojen te gjitheve(Foto)

 

Kur kjo femer ruse u martua dhe fotos e saj te marteses e beri publike, te gjithe ata qe e pane e komentuan si ‘nusen me te sh.emtuar ne bote’ dhe pastaj filluan te benin komente te tjera bazuar ne kete cilesi.Shume njerez shkruanin se kjo martese ishte kot dhe nuk kishte per te zgjatur shume dhe cifti do te nd.ahej. Por ata arriten ia mbyllen gojen njerezve kur shfaqeshin e lumtur e madje kur sollen ne jete djalin e tyre te bukur.


0 Komentues: