Wednesday, 24 March 2021

Dikur i nxirrte të gjitha sheshit dhe thuhej se punonte me pagesë për sheikët, Shkëndije Mujaj pasi u mbulua: Besoj në Zot tani, nuk dua të flas për më parë

 

Shkendije Mujaj u paraqit si një ndër femrat që nuk njeh t abu, e cila merrte vëmendjen për shkak të fotove pr ovok ative ku shfaqej edhe pa rroba..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: