Saturday, 13 March 2021

Dikur e përqeshnin duke i thënë se dukej si djalë, tani të gjithë “ç,m,enden” pas saj….(VIDEO)

 

Celine Centino, nga Zvicra, vendosi që donte të ndryshonte pamjen e saj kur ishte një adoleshente e re.Ajo shpenzoi një pasuri të vogël të fitoj dukjen që ka sot, dhe tani ajo fiton para duke u dukur si “objekt ./kosovarja


0 Komentues: