Saturday, 20 March 2021

Diçka e FRIKSHME po ndodh me qentë e Prishtinës: Raportohet se kanë ngrënë edhe një makinë! (PAMJE)

 

G.H, banor i lagjes “Bregu i Diellit” ka treguar se si qentë e ndacakë ia kanë d ëmtuar veturën. Sipas tij, d ëmet e veturës janë së paku 1 mijë euro. Ai ka treguar se rasti ka ndodhur të mërkurën rreth orës 22:30. Thotë se në atë lagje janë 12 qenë endacakë, të cilët përveç që s ulmojnë qentë dhe macet e tjera, i s ulmojnë edhe personat që janë duke i shëtitur /Pamje mePosht

Ai ka dërguar edhe disa fotografi, ku shihen d ëmet që i janë sh kaktuar veturës së tij, foto të cilat mund t’i shihni më poshtë.0 Komentues: