Wednesday, 24 March 2021

Detaje nga ngjarja e rëndë: Hipi në autobus, 15-vjeçarja fillon të bër tasë, Ja çfarë i bëri plaku 60-vjeç…

 

60-vjeçari teksa ishte duke udhëtuar në të njëjtën autobus me një 15-vjeçaren, i është afruar kësaj të fundit e ka nisur ta prekë dhe të bëjë veprime të pahijshme. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: