Monday, 15 March 2021

Çfarë i ndodh trupit tuaj kur dashuroheni

 

Pasi të bini në dashuri gjithçka, nga gjendja shpirtërore deri te qëllimet tuaja të jetës, mund të ndërrohet. Dhe disa nga këto ndryshime do të mbeteshin pa u vërejtur nëse nuk do të ishte kureshtja e studiuesve. Bright Side ka zbuluar disa nga ndryshimet që bëhen në trupin tuaj, pasi të bini në dashuri.  

1.Shëndeti juaj fizik fillon të përmirësohet.

2.Ju mund të përjetoni probleme me stomakun.

3.Dashuria e pakërkuar mund të të sëmurë.

4.Toleranca juaj ndaj dhimbjes mund të rritet.

5.Mund të forcojë kockat tuaja.

6.Truri juaj prodhon dopaminë (duke shkaktuar eufori).


0 Komentues: