Monday, 8 March 2021

Avdullah Hoti tregon sekretin e papritur të Albinit !! befason me këtë lajm!

 

Hoti ka thene se molle sh erri mes tyre, u be kerkesa qe ministrat të angazhohen në mbledhjen e fakteve për të derguar në Prokurori.

Dhe nje moment qe duhet ta them ndoshta nuk e kam thënë asnjëherë publikisht, në try ezën që kemi pasur si kabinet qeveritar në Prevalle, ne per gatitje të planit të punës, e kishim programin qeverisës, do ta finalizonim ate, dhe punonim që të ven.dosnim objektivat kryesore në 100 ditet e para të qeverisjes.

Në fund të takimit ishte ker.kesa e tyre që të angazhohen ministrat për të mbledhur fakte për Prokurori. Për të dërguar çështjen në Pro kurori.

Njëra nga detyrat që iu kerku ministrave ne fund te takimit ishte të mbli dhen fakte per te derguar në Prokurori, ka thene ai.

Hoti ka deklaruar se LDK dhe LVV nuk janë paj tuar edhe ne pika të tjera qeverise.

0 Komentues: