Saturday, 20 March 2021

Analisti i njohur vjen me fjalimin e tij të hidhur mbi Vjosën dhe SHBA-të !! Ja çfarë tregon…

 

Nje Publicist i njohur qe ndo shta të gjithë e njohin Shkelzen Maliqi mendon se roli i Amerikes eshte me doemos ne te gjitha proceset qe ndodhin ne Kosove.

Ai tha se SHBA mund ta perdor rolin e saj per te zgjedhur edhe presidentin e ri ne Kosove, por edhe ne punen e vazhdim sie te dialogut Kosove Serbi.

Ai e beson se SHBA mund te insistoje qe ta bëjë Vlora Çitakun presidente te Kosoves.

0 Komentues: