Monday, 8 March 2021

A ju kujtohet ushtari i UCK-së që e çoj në këmbë Hagën ? Nuk ju besohet se çfarë punon ai sot dhe ku ndodhet !!

 

Ish u shtari i Uck zotëri Shefqet Kabashi i cili ishte dëshmítar kryesor për Ramush Haradinaj në tribunalin e Hagës për kr.ímet e Dubravës si dhe kríme tjera gjatë l uftës së Kosovës.

Ai sot jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikes , ai ne Amerike ka shkuar në vitin 2005 që nga viti 2005 jeton në New York dhe punon me familjen e tij dhe vllezërit në një piceri.

Ai u be i njohur ne rastin e tribunales se Hages. Por kishte edhe nje shper thim ne vitin 2019 ndaj pushtetareve te Kosoves derisa ata ishin ne nje tubim dhe ky i fundit ndali tubimin.

Ai thote se duke pare jeten ketu ne Amerike se cfare kushte ka dhe duke e krahasuar ate me jeten ne Kosove shkaktar i vetem i kesaj jane vetem pushtetaret e shtetit por ne nuk mundemi te largohemi prej te vertetes .

Ai thote se i pashe aty pushtetaret me te korruptuar aty dhe nuk munda pa shperthyer sepse ata synimin e kane vetem per kapjen e ketij shteti.

Ai ndihet i renduar gjate asaj situate cfare ka ndodhur por Shefqet Kabashi thote se nuk munden ata me me perfaqesu mu e shume bashk.luf tetare te tjere.

Shefqet Kabashi ishte gjithashtu ne b urgun e Nishit se bashku me Albin Kurtin.

0 Komentues: