Monday, 15 March 2021

6 mjekët më të mirë në botë sipas Charlie Chaplin

 

Përveçse me role që e kanë skalitur në kinematografi, siç është ai i endacakut, Charlie Chaplin ka lënë edhe shumë aforizma brilantë.

Ai jetoi 88 vite dhe la 4 porosi të rëndësishme gjatë jetës së tij, të cilat janë si më poshtë.

“Asgjë nuk është e përjetshme në këtë botë, as problemet tona.”

“Më pëlqen të eci në shi sepse atëherë askush nuk i sheh lotët e mi.”

“Një ditë e humbur në jetë është kur nuk qeshim.”

“6 mjekët më të mirë në botë janë: Dielli, Pushimi, Ushtrimet, Dieta, Vetëvlerësimi dhe Miqtë.” 

0 Komentues: