Friday, 19 March 2021

29 vjeçarja kërkon burrë në emision: Jam nga Peja, jam e vi*gjër dua burrë për lidhje serioze, ky është numri im..

 

Mimoza, një 29-vjeçare nga Peja kërkoi në emisionin “Aldo Morning Show” një njohje. E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Mimoza tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

Ajo tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze.

“Jam Mimoza nga Peja. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Unë jam 29 vjeçe, beqare. Nuk kam patur lid hje më parë fare, kam qëndruar me mamin. Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”, tha Mimoza.

0 Komentues: