Tuesday, 2 February 2021

Zbulohet VIDE0 EKSKLUZlVE e aktores shqiptare në momente int.ime me një burr duke…

 

Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për pu/blikun e gjerë. Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rrënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të shtrenjta dhe me pushime të vazhdueshme. Arta Elezaj ka qenë aktore e Serialit ” O sa mire” ku u bë e njohur për publikun e gjerë shkruan GazetaFlash24. Ndërsa jeta e Artës ndryshoi rrënjësisht pasi la këtë serial, ajo shihej me gjëra të shtrenjta dhe me pushime të vazhdueshme. 

0 Komentues: