Monday, 1 February 2021

Verifikohet skandali i Enver Hoxhajt me telefonata / Publikohet video se si PDK po bënë fushatë (VIDEO)


Ditëve të fundit kishte raportime të ndryshme nga njerëz të shumtë të cilët ishin të shqetësuar nga thirrjet e PDK-së.

Sipas njerëzve këto ishin thirrjet e Enver Hoxhajt nga PDK, e kjo u konfirmua përmes një video e cila është dërguar në redaksinë e Korrekt Press.

Më poshtë mund të dëgjoni dhe shihni thirrjen e PDK-së për fushatë përmes telefonatave:

0 Komentues: