Friday, 26 February 2021

Vdes një familje në Zvicërr si pasoj e një Äksidènt Trägjik


 Sot rreth orës 8 e 30 të mbremjes një familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të Zvicres duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela Tidhe pronari jetoi ne Ticino te Zvicrës.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: