Wednesday, 17 February 2021

Vdes një familje në Zvicër si pasoj e një Äksidènt Trägjik

 


Sot rreth orës 3 e 30 të mesdites 1 familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela GE dhe pronari jetoi ne Xheneve te zvicres.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

1 comment:

  1. O ju njerëz, a dini me u ndal e me pushu e me i evitu kto tragjedi në të ardhmen! Ndalu hy në një motel/hotel bëj gjum vazhdo rrugën i qlodhur, më mirë mbrin një dit më vonë se kurrë.

    ReplyDelete