Saturday, 20 February 2021

Vdes një familje në Gjermani si pasoj e një Äksidènt Trägjik

Sot rreth orës 7 e 30 të mengjesit 1 familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela D dhe pronari jetoi ne Dusseldorf te Gjermanise.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: