Monday, 22 February 2021

Vdes një familje në Austri si pasoj e një Äksidènt Trägjik

 

Sot rreth orës 9 e 30 të mbremjes një familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të Austrise duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela W dhe pronari jetoi ne Wiene te Austrise.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: