Thursday, 4 February 2021

Vajza shqiptare e du një burr të mir që me ngon e mar nZvicerr e baj njeri veq duhet mem ngu dhe…

 

Vajza shqiptare e du një burr të mir që me ngon e mar nZvicerr e baj njeri veq duhet mem ngu dhe…Një vajzë kosovare nga diaspora deshiron të takoj një djalosh që ia kishte “thyer” zemrën.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: