Thursday, 4 February 2021

Vajza e re sapo na la pa fjalë: 44 vjeç.ari është gati të lërë gruan për mua, edhe pse nuk i kam dhënë asgjë

 

Vajza e re sapo na la pa fjalë: 44 vjeç.ari është gati të lërë gruan për mua, edhe pse nuk i kam dhënë asgjë

Historia e kësaj vajze të re ka sho.kuar lexuesit. Ajo thotë se po bie në dashuri me një burrë të martuar dhe ky i fundit i ka premtuar një jetë sëbashku. Kjo është historia e rrëfyer.“.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: