Monday, 15 February 2021

U ankua në shkollë se kishte dhimbje stomaku, 17-vjeçari dy orë më pas humb jetën: E zeza nënë

 

Prindërit nuk duan asgjë më pak se lumturi dhe shëndet për fëmijët e tyre. Nëse ata kanë fëmijët e tyre mirë dhe me shëndet janë të lumtur.

Prindërit e Josh Grey e përjetuan një dhimbje të madhe. Ata e nisën djalin e tyre adoleshent në shkollë, por për disa orë çdo gjë ndryshoi.


0 Komentues: