Saturday, 6 February 2021

S*ks në hotel me 61-vjeçaren, policia kap në fla grancë djalin e ri, do i jepte edhe…

 

Nje situate e sikletshme per oficeret policore qe u futen ne nje dhome hoteli ne Tirane dhe gjeten aty duke kryer marre dhenie nje djale te ri me nje 61 vjecare. Nga specialistët për He timin e T.rafiqeve të Paligjshme në DVP Tiranë u arr estuan në fla grancë për veprat pe nale “P.rostitucioni” dhe “Shfrytëzimi i p.rostitucionit, shtetasja N. P., 61 vjeçe, banuese në Fier dhe shtetasi O. B., 29 vjeç, banues në Tiranë, sepse në bulevardin “Zogu i Parë”, në ambientet e një hoteli, shtetasja N. P. është kapur në fla grancë duke kryer marrë dhënie s.eksuale me shtetasin O. B., kundrejt shpërblimit”.


0 Komentues: