Thursday, 4 February 2021

Si të kuptoni që një femër ka nevojë ta bëjë s e k s? Po ju tregoj shenjat që zbuIojnë SEKRETlN

 

Një një lidhje në çift se.ksi ka prioritet. Rezultati i një jete aktive se.ksuale është një bashkëjetesë e lumtur. Edhe në qoftë se kemi kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, kur vjen fjala tek se.ksi nuk ka refuzim. Ndryshe nga meshkujt, femrat janë ato të cilat japin shumë lehtë shenjat që kanë kanë kohë pa bërë se/ks. Ja cilat janë 3 shenjat treguese për një femër që ka kohë pa bërë se.ks

0 Komentues: