Wednesday, 10 February 2021

Shqiptarë viheni dorën në zemër/ Ky djalë ka nevojë për ndihmën e të gjithëve që të shërohet nga sëmundja e ligë: Duhen shumë para për kurimin në Turqi

 


Një apel për ndihmë ka mbërritur ditën e sotme pranë redaksisë së Gazetës Korrekte. Një djalë i vogël ka nevojë për ndihmën e gjithë shqiptarëve që të shërohet.

E ditur bëhet se ai ka një deformim në shtyllën kurrizore dhe se duhen 60 mijë euro që të shërohet. Në mesazhin që familjari ka shkruar pranë ”Gazetës Korrekte” thotë:

Peër të bërë oper acion në Turqi, por shuma që kerkojnë është 60 mije euro. Ju lutem ndihmoni të shpëtojmë jetën e djalit.”

0 Komentues: