Wednesday, 10 February 2021

Shkodrania ka një kërkesë të rraIIë: BURRlN e dua qejfIi dhe ta ketë…

 

Shkodrania ka një kërkesë të rraIIë: BURRlN e dua qejfIi dhe ta ketë…
E dua një burrë qejfli dhe me lekë” kjo ka qenë kërkesa e Mirandës nga Shkodra sot në emisionin “Aldo Morning Shoë”. 39-vjeçarja tregoi se ka qenë dy herë e martuar por është ndarë sepse nuk është përshtatur.

0 Komentues: