Thursday, 4 February 2021

Rrëfimi Nitës nga Tirana pasi u nda nga i dashuri, Ja çfarë më bëri komshiu natën vonë…

 

Ishte naten von un kisha ngelur vetem ne shtepi. Kishte koh pa ber se/ks dhe kisha leshuar nje film ero/tike dhe kisha hequr mba/thjet dhe po e ferkoja pi/dhin tim. Po nuk me mjaftonte sigurish kjo por skisha cte beja se pse nga i dashuri u ndava nga qe ai me trad/hetone, tani kam ngelur single. Un shtrrire duke ferkuar pi/hin tim dhe duke me ber te prishem, i ra dikush ziles tek dera ime. Un nje her thash le te rije se sdo dal ne ket or te hap deren. Po perseri zilja. u vesha nga qe isha vetem me te mbrendshmet dhe.


0 Komentues: