Thursday, 4 February 2021

Policia god et bru talisht një qytetar në mes të rrugës (VIDEO)

 

Në rrjetet sociale sot është shpërndarë një video ku shihet se si zyrtarë të MPB në uniformë rr ahin një person në mes të rrugës. Në mbishkrimin e videos thuhet se personi i rra hur i takon komuniteti rom. Video është shpërndarë shumë herë në rrjetet sociale, ku qytetarët kërkojnë nga MPB-ja të hetojë rastin dhe të sanksionojë dhu nuesit. Ende nuk ka informacione se në cilin qytet të Maqedonisë së Veriut ka ndodhur ngjarja.

0 Komentues: