Sunday, 28 February 2021

Po kërkon burrë kjo 37-vjeçare: Jam e virgjër, e kam ”atë” si të një 18-vjeçareje dhe dua dikë speciaI

 

Po kërkon burrë kjo 37-vjeçare: Jam e virgjër, e kam ”atë” si të një 18-vjeçareje dhe dua dikë speciaI

‘Njerëzit thjesht kanë supozuar se unë isha një i va rur nga kir u rgjia pla stike kur, në fakt, po përpiqesha të gjeja veten dhe atë që isha në të vërtetë! ”.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: