Monday, 15 February 2021

Ata ikën nga shtëpia për 4 ditë dhe lanë tre fëmijët e tyre vetëm pa ushqim, dy binjakë vdiqën nga uria / Vetëm vajza pak më e madhe mbijetoi

 

Një çift i ri u largua nga shtëpia për katër ditë dhe lanë vetëm binjakët e tyre. Ata ishin vetëm 16 javësh dhe dhanë shpirt nga uria.

Margarita dhe partneri i saj-1

Margarita Yanayeva dhe i dashuri i saj shkuan në festa për katër ditë me radhë. Binjakët u gjetën të pa jetë nga gjyshja e tyre. Kurse motra e tyre e cila ishte pak më e madhe në moshë u dërgua në s pital.

0 Komentues: