Sunday, 28 February 2021

Ngjarja në motelin e Gjakovës ,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka…

 

Ngjarja në motelin e Gjakovës ,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka…

Ngjarja e djeshme në motelin e Gjakovës,vajza dhe plaku ishin në lidhje që 2muaj flet vajza ai më ka? Një person është gjetur pa shenja jete, në një motel në qytetin e Gjakovës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: