Wednesday, 10 February 2021

Në K.oma Për 5 Ditë,Ja Cka Beri Vogëlushi Sapo Hapi Sytë..

 

Michael Labuschagne ishte vetëm 14-javësh kur zemra i ndali së punuari më 15 mars dhe më pas vogëlushi u fut në gjendje k.ome për 5 ditë.

Ndërsa Michael filloi të zgjohej nga k.oma, ai ka njohur të atin dhe i dha një buzëqeshje të madhe.

Në një video të postuar nga e ëma, ajo shprehej:

0 Komentues: