Thursday, 18 February 2021

Ndërroi jetë në moshë të re Kaltrina Rasimi nga Gjilani

  

Ju njoftojmë se ka ndë rruar jetë në moshë të re  Kaltrina Rasimi nga Gjilani.

Kaltrina (Qerim) Rasimi ndër roi jetë në moshën 36-vjeçare pas një së mun dje të rëndë. 

Kaltrina gëzoi respekt dhe dashuri tek të gjithë personat që e njohen falë mirësisë dhe urtësisë që kishte.

Ndarja nga jeta para kohe është një humbje shumë e madhe dhe e vështirë për shoqërinë dhe gjithë familjen. Shumë e vështirë për ta pranuar që na ike shumë shpejt dhe në moshë kaq të re. Kujtimi për ty do të jetë i përhershëm!

Varrimi i të ndjerës do të bëhet nesër, më datë 19.02.2021 (e Premte), me Drekë (Ora 12:00) në varrezat e Përlepnicës.

0 Komentues: