Tuesday, 9 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/Äksidènt Trägjik rëndë në rrugën Prishtinë-Pejë

 

Si pasojë e këtij Äksidènti ka patur dëme materiale dhe të lënduar në njerëz.

Sipas informacioneve 2 antar kane humbur jetë.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: