Wednesday, 17 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ Vdes mergimtari ne Gjermani Äksidènt Trägjik...( Video )

 

Sot rreth orës 6 e 30 të mbrëmjes një familje me prejardhje nga Kosova  perfshihet në një Äksidènt.Ata jetonin dhe vepronin në qytetin gjerman Liz.Sic meson gazeta jone familja ka mbiemrin Shala dhe jane 5 antare Babai Nëna dy djem dhe 1 vajze te perfshire ne kete ngjarje jane Babai djali dhe vajza dhe janë nga Klina.Ne si staf i shprehim ngushllime familjes.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: