Friday, 5 February 2021

Mos kalo pa dhene Ngushellime/ Makina doli nga rruga dhe u kthye përmbys! Katër të rinjtë, të gjithë 21 vjeç japin shpirt në vend

 

Makina me të cilën ata udhëtonin doli nga rruga dhe u kthye përmbys. Të gjithë ata ishin në moshën 21- vjeçare. Makina ishte e llojit Audi RS5. Aksid enti ndodhi në Berlin-Treptow.

Mendohet se shkak i këtij ak side nti të rëndë është bërë shtenjtësia e lartë. Të gjithë të rinjtë ishin miq me njeri tjetrin dhe si raportohet kishin dalë për të festuar.

0 Komentues: