Sunday, 7 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ E Rèndè! familja shqiptare në Gjermani Përfshihet në një Äksidènt Trägjik ata janë...( Video )

  Sot rreth orës 8 e 30 të mëngjesit një familje me prejardhje nga Kosova  perfshihet në një Äksidènt.Ata jetonin dhe vepronin në qytetin gjerman Dusseldorf.Sic meson gazeta jone familja ka mbiemrin Shala dhe jane 5 antare Babai Nëna dy djem dhe 1 vajze te perfshire ne kete ngjarje jane Babai djali dhe vajza dhe janë nga Podujeva.Ne si staf i shprehim ngushllime familjes.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: