Saturday, 6 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ E Rèndè! Mërgimtari nga Zvicra Përfshihet Në Äksidènt Trägjik ai quhet Agim... ( Video )

 

Sot rreth orës 5 e 30 të mëngjesit është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dha shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela SG dhe pronari jetoi ne Sevelen te zvicres.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: