Saturday, 6 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ E Rèndè! 3 te rinj shqiptar në Zvicër Përfshihen në një Äksidènt Trägjik ( Video )

 

Sot rreth orës 8 e 30 të mbrëmjes 3 te rinj janë përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dha shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela LU dhe pronari jetoi ne Lucern te zvicres.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: