Sunday, 7 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ Äksidènt Trägjik mergimtari nga Zvicrra ndërron jetë në Beograd

 

Në rrethana kejt te pa qarta një mërgimtat me iniciale S.L shtetas Kosovarë ka bërë ndeshje në Beograd ku dhe mbeti në vend.Autoritet përgjegjëse janë duke hetuar rastin se si ka ndodhur po sa te kemi informacionin do të ju njoftojmë.

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime

0 Komentues: