Sunday, 7 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ Äksidènt Trägjik në Austri familja shqiptare ndërron jetë jane nga...( Video )

 

 Në afersi te Vienes nje familje shqiptare u perfshi në një Äksidènt ku humbi familjaret ata ishin 4 antare dhe te gjithe mbeten ne vend.Sipas informacioneve te portalit tone ata jane nga maqedonia.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: