Sunday, 14 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ Äksidènt Trägjik në Zvicër familja shqiptare ndërron jetë jane nga...( Video )


Sot rreth orës 8 e 30 të mëngjesit 1 familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela BL dhe pronari jetoi ne Basel Land te zvicres.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: