Wednesday, 10 February 2021

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime 19-vjeçari shqiptar jep shpirt në mes të rrugës në Itali

 

Një ak si dent t ragjik i ka marrë jetën një 19-vjeçari shqiptar në Itali, Mateo Skënderi.

Ak sidenti ka ndodhur në zonën e Riminit, ku 19-vjeçari, i cili drejtonte një automjet tip “Opel Corsa”, ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në pjesën ku punonin disa punonjës të rrugës.


0 Komentues: