Monday, 15 February 2021

Mori para me makinë djalin 6 vjeç dhe e hodhi 50 metra në ajër, por qeshi në gjyq/ Nëna e të voglit: Pse qesh do e kisha djalin në shkollë tani

 

Familja e Aliut të vogël shkoi në Gjermani për një jetë më të mirë, por kjo nuk ndodhi. Djali i vogël, i cili ishte vetëm 6 vjeç u mor para nga një makinë dhe hu mbi jetën.

Djalin e mori para me makinë 32-vjeçari Mohammad F. Kjo ngjarje ka ndodhur verën e kaluar. Tashmë raportohet se ai ka dalë në sallën e gjy qit. Në një nga seancat si bëhet e ditura nga mediat gjermane ka qenë edhe nëna e Aliu të vogël.


0 Komentues: