Thursday, 4 February 2021

Mjeku shkonte në dhomë tek gruaja dhe çfarë bënte aty më rrënqethi! E regjistrova, kam mbetur pa fjalë…!!

 

Mjeku shkonte në dhomë tek gruaja dhe çfarë bënte aty më rrënqethi! E regjistrova, kam mbetur pa fjalë…!Gjithkush prej nesh të paktën njëherë në jetën e tij ka qenë në spital dhe për fatin e mirë ka pasur shansin të largohet prej andej në një kohë të shkurtër, pasi mund t’i ketë qëlluar një mjek i mirë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: