Wednesday, 10 February 2021

Mendoni si për fëmijën tuaj o shqiptarë/ Viheni dorën në zemër, kjo vajzë ka nevojë urgjente për ndihëm e të gjithëve që të jetojë

 

Lisa e vogël ka lindur me një sëmundje të rrallë në zemër. Si pa sojë e komplik acioneve të rënda, në atë kohë mjekët i thanë familjes se nëse nuk do kryente një ndërhyrje urgjente, do të kishte vetëm 1 muaj jetë.

Me anë të borxheve dhe ndihmës nga shteti shqiptar, familja Çoço arriti ta dërgojë vogëlushen në Turqi. Sot, 5 vite më vonë Lisa ka kryer pesë ndërhyrje në zemër.


0 Komentues: