Sunday, 7 February 2021

‘Më hodhi në divan dhe u pu.thëm si të çméndur’, si ti tregoj shokut tim për s*ksin e paparë që bëra me nënën e tij

 

Një 18-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë jetës së tij pas një eksperience me nënën e shokut të tij të ngushtë. Në letrën ku i kërkon opinion psikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dëshiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo romancë. 


0 Komentues: