Wednesday, 10 February 2021

Mbani lotët! 31-vjeçari humb jetën disa orë pasi i lindi vajza, kur ia vunë te faqja dha shpirt

 

Të bëhesh prind është gjëja më e bukur në jetë. Por një djalë i ri humbin jetën vetëm disa orë, pasi fëmija i tij i tretë erdhi në jetë.

Brett mbijetoi vetëm disa orë, pasi vajza e tij erdhi në jetë. E pasi pa vajzën e tij të vogël, ai dha shpirt. Ai e pa e preku vajzën e tij dhe iku nha kjo botë.


0 Komentues: