Wednesday, 10 February 2021

Lezhjani i martuar me miliarderen kineze befason me deklaratën: “Më kërkojnë lek borxh”

 

Lezhjani i martuar me miliarderen kineze befason me deklaratën: “Më kërkojnë lek borxh”

Lekaj e ka nisur karrierën në Shqipëri dhe më pas e ka vijuar në Kinë. Prej vitesh ai ka investuar për punën e tij si sipërmarrës në Pekin e më pas është njohur me bashkëshorten e tij Teresa e cila është sipërmarrëse e famshme në të gjithë botën, jo vetëm në Kinë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: